Aylık Arşiv: Ekim 2010

Çin, IBM ‘i tahtından etti! Iste Tianhe-1A..

Genel bir kanı olarak Çin malı denildiğinde akla; ucuz ve adi mal gelir. İş gücünü ucuz olmasından kaynaklanan bu durum, ürünlerin illaki adi olacağı anlamına gelmiyor tabii ki. Sonraki Sayfa »

Ve Bakır Kablolarda 825 Mbps DSL

Nokia Siemens Networks ‘ün geliştirdiği ve Phantom DSL adını verdiği teknoloji sayesinde; mevcut bakır kablolar üzerinden 825 Mbps data aktarımı gerçekleştirerek bir hız gösterisi sergilediler. Sonraki Sayfa »

TTNet Mobileden Akıllı Telefon

Akıllı telefon pazarına bir yeni isim daha eklendi; TTNET Mobile. Ülkemizin İlk ve en çok müşteriye sahip ISP ‘si olan TTNET, yakın geçmişte duyurduğu TTNET Mobile ‘den sonra şimdide kendi ismi ve logosuyla da akıllı telefon piyasasında yerini alıyor. Sonraki Sayfa »

iPhone 4 Tuş Kilidi Hacklemek

Şaka gibi bir başlık değil mi? Okuyunca komik geliyor insana böyle bir açıklık (: Aklıma birden Windows 98 ve Windows 95 ‘teki giriş şifresini yardım butonuyla aşarak yaptığmız Login Hack geldi bu açıktan .. Sonraki Sayfa »

Windows Live Essentials 2011

Merakla beklenen Microsoft’un son kullanıcılar için tasarladığı ve birçoğumuzun yıllardır kullandığı ve kullanmaya devam edeceği programların toplu kurulum paketi olarak adlandırılan Live Essentials ‘ın son srümü olan 2011 (ver 15.x) geçen ayın 30 ‘u itibariyle kullanıma sunulmuş bulunmaktadır. Aşağıdaki linklerden belli başlı kullandığımız sürümlerin online ve offline kurulumlarını indirebilirsiniz. Sonraki Sayfa »