Aylık Arşiv: Şubat 2011

P67 ve H67 anakart üreticileri açıklamaları

Intel P67 ve H67 (SandyBridge) yonga setli anakart üreticilerinden gelen açıklamar : Sonraki Sayfa »

IPv4 Bitti (Bye Bye IPv4)

Evet, başlıktanda anlaşılacağı üzere 31 Ocak 2011 itibariyle son /8 IPv4 bloğu olan 039/8 ve 106/8 ipv4 blokları da alındı ve kullanılabilir ipv4 adresleri bitti. Tüm dünyaya hayırlı uğurlu olsun ve telekoma da mesajımızı gönderelim; artık bizide ipv6 yaparsan seviniriz .. Sonraki Sayfa »

SourceForge de hacklendi..

Geliştiricileri biraraya getiren, kullanıcılara faydalı açık kaynak kodluyazılımların dağıtımcısı olan SourceForge, talihsiz bir saldırıya uğradı. Siteye eş zamanlı, çok sayıda saldırı gerçekleşti ve kullanıcı hesapları ele geçirildi. SourceForge hızlı hareket ederek, şifreleri sıfırladı ve abonelerine, durumu bildiren e-postalar yolladı. Sonraki Sayfa »

Ne ettin Intel?

Intel ‘in uzun süredir üzerinde çalıştığı ve performans açısından gerçekten iyi durumda olan Sandy Bridge (i7 işlemciler fln) mimarisine sahip işlemcilere ve buna destek veren P67 ve H67 yonga setli anakartlara henüz geçiş yapmadıysanız kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Çünkü Intel ‘den yapılan resmi bir açıklama ile, P67 ve H67 yonga setlerinde birtasarım hatası olduğu ve yonga seti teslimatlarının; hatalardan arındırılmış yonga setlerinin üretimine kadar durdurulacağı duyuruldu. Sonraki Sayfa »