Aylık Arşiv: Eylül 2014

Turksat 4A Frekansları

Türksat 3A emekli oldu, hoşgeldin Türksat 4A … Herkes abandı birisi paylaşsında yapayım ya da bi tandığa yaptırayım diye .. Arkadaş, okuyun.. Günlerdir kanallar bas bas bağırıyor frekanslar değişecek diye. Açın Türksat ‘ın web sitesini öğreneceksiniz. Internetten birşey anlamıyorum ben derseniz de televizyonunuzda Türksat Tanıtım kanalı var. Girin ordan görüyorsunuz… Zibille video, zibille yazı… Kirletmeyin böyle boş bilgilerler interneti ..

Microsoft ‘ta Neler Oluyor?

Microsoft haberleri ile dolu bi haftayı geride bıraktık. Office 365 için Office Dalve ‘nin kullanılabilir olduğunu öğrendik. Ardından bir çok kaynaktan Windows Threshold için ekran görüntüleri paylaşılmaya başlandı. Ve hepsinden ilginci 2 Milyon $’a Minecraft ‘ı satın aldı. Ötekileri anladıkda Minecraft ile ne işiniz var arkadaş 😕

JDK Alternatif İndirme Adresi

http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/downloads/index.html
adresinden dosya çekmek istediğinizde zart zurt hatalardan canınız sıkılıyorsa java.net imdadınıza yetişiyor.

http://download.java.net/jdk8u20/

gibi bir adresten de indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Yaşanan Güneş Patlaması, Birkaç Gün Kablosuz Erişimi Etkileyecek

Dün akşam saatlerinde (10.09.2014) gerçekleşen bir Güneş patlaması, Dünya’daki elektronik cihazların çalışmasını bir kaç gün etkileyecek. Özellikle radyo, wifi modem, uydu ve GPS cihazlarının çalışmasında aksamalar yaratabileceği söylenen Güneş patlamasını, son yıllarda yaşanan en büyük patlama olduğu iddia ediliyor. Sonraki Sayfa »